Marketing Consultant Intro

Ydelser

Vi kan stille et team til næsten alle opgaver indenfor socialpsykiatrien, distriktspsykiatrien og krisecentre.

Har du et specielt behov? Ring til os på 31 38 68 88 og få en snak. Vi kan helt sikkert finde en løsning, der matcher dine behov.

Dækning af alle vagter i døgnet

Vi tilbyder at dække alle slags vagter i døgnet – vågne som sovende. 

I og med vi har et bredt fagligt team, kan vi stille med den type vikar, som passer bedst til den pågældende opgave.

Vores vikarer kan bidrage til pædagogiske såvel som sundhedsfaglige opgaver/ønsker.

Vi tilbyder en tilpasset løsning til jeres opgave og kan splitte døgnet op i det interval, der ønskes af jer.

Vi sender den/de vikarer ud til jeres bosted, som passer bedst i den konkrete situation. Igen er vi fleksible og lydhøre overfor vores kunders ønske om, hvilke typer vikarer, der ønskes.

Læs om nogle af vores cases fra vores kunder.

Mentorordning i kommune

STEKA-VIKAR blev booket ind til flere borgere i kommunen, der havde brug for løsning til “hverdagens opgaver”. Det kunne fx være indkøb, økonomistyring og daglig samtale om borgerens situation.
I ét af tilfældene blev faste vikarer sat ind på en borger, der havde brug for massiv støtte. Efter kort tid blev borgerens selvstændighed større, så behovet for støtte kunne reguleres til en enkelt kontaktperson fra STEKA-VIKAR.

Enkeltmandsprojekt

STEKA-VIKAR satte ind med to mand i døgndrift på borger, hvor opgaven lå i at beskytte borgeren mod skade på sig selv – og på andre. Efter 10 måneders arbejde, kunne borgeren flytte i en almen bolig og modtage almindelig støtte i form af mentorordning.

Taskforce i krisesituation

Et bosted gennemgik en krisesituation, og havde akut behov for vikardækning. STEKA-VIKAR kunne med 4 timers varsel dække institutionen ind på vagterne, så det faste personale kunne gå fra, til krisehjælp og håndtering af situationen.

 Vikarer, som gør en forskel

Vi er vant til at tilpasse vores vikarydelser til den enkelte institution. Om det er dag-, aften- eller nattevagter gør ingen forskel. Læs eksempler på nogle af de ting vi tilbyder her på siden. Finder du ikke, hvad du søger? Ring og få en snak med os.

Priser og services

Vi skræddersyer vores services og vikarydelser til den enkelte institution. Priserne er konkurrencedygtige og vores serviceniveau er højt.

Vi har kun tilfredse kunder hos Steka Vikar.

Special opgaver

STEKA-VIKAR har også mulighed for at stille med en vikar til f.eks. fast vagt til  hospitalsvagter, hvis der er brug for lidt ekstra opmærksomhed til en patient.

Det vil oftest være en vikar, der har erfaring med tilspidsede situationer, som vil blive brugt til disse opgaver. Til denne opgave vil vi lytte til jeres behov og derudfra stille med den bedst mulige vikar.

Har du en opgave, der kræver en skræddersyet løsning, kan vi næsten altid finde en løsning på dit problem. STEKA-VIKAR har løst mange forskellige opgaver gennem tiden. Her er et par eksempler på, hvad en specialopgave fx kan være: 

  • STEKA-VIKAR kan stille med en vikar til fast eller løs vagt på hospitaler. Det kan fx være en patient, der har brug for ekstra opmærksomhed.
  • STEKA-VIKAR kan stille med vikarer til støtte-/kontaktpersonsordninger, mentorordninger og lignende tidsbegrænsede projekter.

Få et bud på psykiatrisk vikarhjælp

Vi står klar til at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os.

så bliver dit personale og dine beboere glade. Det tør vi godt love.

Steka Vikar

Hos Steka Vikar går vi op i, at vores kunder er glade og tilfredse.

Men de beboere og fastansatte som vi møder på vores vej, skal også være glade for et besøg af os.

Vi står klar til at hjælpe dig

Stefan Kahr
Hjertet bag STEKA-VIKAR

31 38 68 88