Det lille vikarbureau med det store hjerte

Hos Steka Vikar går vi op i, at vores kunder er glade og tilfredse. Men de beboere og fastansatte som vi møder på vores vej, skal også være glade for et besøg af os.Historien bag  Steka Vikar 

Hvem står bag?

Jeg hedder Stefan og er manden bag Steka Vikar.  Jeg har en baggrund som fængselsbetjent og ambulanceredder, hvilket har givet mig forudsætningerne til at skabe vikarbureauet. 


Som person brænder jeg for at gøre en forskel - og denne chance fik jeg i start 2011, da jeg blev tilbudt at være med som støtte/kontaktperson for en borger i eget hjem ved siden af mit redderjob.


Denne opgave gav mig lyst til meget mere, da det hurtigt viste sig, at denne borger fik det væsentligt bedre med lidt hjælp til struktur og kærlig støtte til dagligdagens gøremål.


Jeg blev tilbudt flere borgere og og forskellige projekter - f.eks. et meget spændende enkeltmandsprojekt. Da denne opgave også blev en succes, blev jeg tilknyttet forskellige bosteder med vidt forskellige målgrupper.


Jeg fandt ud af, at man kunne gøre noget godt for både det faste personale OG beboere ved, at det var den/de samme vikarer, der kom så ofte som muligt, så der var så få "nye" personaler som muligt for borgerne og det faste personale at forholde til.


Jeg har valgt at fokusere 100% på at skabe et godt vikarbureau og har derfor valgt at stoppe med at køre ambulance for at skabe bedst muligt værdi for Steka Vikar og for vores kunder.

Hvad er VORES kerneværdier?

Vi i Steka Vikar går meget op i, at alle vores vikarer har hjertet på rette sted og at de opgaver, vi skal løse bliver løst med størst mulig professionalisme.

Vi ønsker at udføre vores arbejdsopgaver med hjertet på det rette sted samt med professionalisme, fordi det giver tryghed hos de mennesker, vi kommer ud for at hjælpe.

Et professionelt personale giver ikke kun tryghed for de mennesker, der har det svært og har brug for daglig hjælp og støtte. Det gør det også for det personale, der hver dag arbejder hårdt for at hjælpe disse mennesker.

Vi ønsker derfor at arbejde for en løsning, der giver tryghed for og hos alle. Vores vikarer er alle nogle, som har en passion for at hjælpe mennesker, der kæmper med nogle andre og sværere ting, end hvad de fleste andre mennesker gør.

Vores vikarer gør derfor alt for, at de bliver det ekstra sæt varme hænder, som får dagene til at ligne hinanden uden for mange forstyrrelser og ændringer – for det er netop det, der giver borgerne tryghed.

Derudover giver vores medarbejdere også ekstra tryghed til personalet, når en borger bliver udadreagerende – netop fordi de ved, hvordan de skal håndtere situationen og tage hånd om borgeren.

Hjertet på rette sted

Vi er et psykiatrisk vikarbureau, som stræber efter at gøre en forskel for såvel JERES personale som jeres beboere.

Styr på vagterne

Vi hjælper altid gerne med at få styr på vagtplanerne og har en let forståelig administration af vagter og personale.

Erfarne vikarer

Vores erfarne vikarer bidrager fra det sekund, de træder ind af døren. Vi garanterer, de straks løfter opgaven sammen med det faste personale.

Få et bud på psykiatrisk vikarhjælp

Vi står klar til at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os - så bliver dit personale og dine beboere glade. Det tør vi godt love.

Copyright Steka Vikar Odinsvej 9 - 4600 Køge - Tlf.: 3138 6888

CVR. 33567944